Naha Us - Mandarin Isuk Sakola Cina

Naha Kami

Bahasa vivid sarta kuna Cina: Mandarin. Dengekeun paguneman Cina nyaeta saolah-olah kecap keur Anjeun dengekeun, sakaligus pemicu runtuyan animasi pondok anu muncul saméméh panon anjeun. Teu heran, jeung na Han Zi (Cina Script), karakter nu sagala diturunkeun tina gambar, ngabejaan carita sorangan! Maranéhanana karakter Cina struktur basa bari dina waktu anu sarua ngawenangkeun keur kalenturan pisan, mere anjeun kamampuhan pikeun nganyatakeun diri akurat tur powerfully. Na teu heran urang ngantebkeun pentingna kaahlian déngékeun nyukupan, jadi kaahlian aural anu wajib pikeun diajar komunikasi di jalan jadi has Cina.

Kami di-imah dirancang 1-2-3 Learning Daur pinuh sadar ieu sarta séjén Chairil Anwar dina basa Cina. Urang terurai bahasa sangkan nu katingali na ngartos inti éta, dina waktos anu sareng, urang ngan mimitian nganggo éta. Na teu nu kawas anjeun diajar basa indung anjeun, dimana maké jeung pamahaman raket?
20181025152930

Wétan meets Kulon

My business partner Liwen Gong and me  decided to set up our own school in 2015. Main reason for this was my own learning experience and her teaching experience. After trying different schools as a student myself I found that basically all students were struggling with the same question:

"Guru, naon anu di  l ogic  of Mandarin ? Sadaya eta aturan  maneh masihan abdi, maranéhna nyieun spin sirah kuring! Lamun ngan bisa  ngajelaskeun ka abdi logika na, abdi bakal jadi béntés saméméh anjeun terang! "

Sumuhun, Ieu seemed yén métode pangajaran dipaké, cukup teu bisa sasak celah antara Kulon (non-Cina) pamikiran na pamikiran Cina, antara basa Kulon jeung Mandarin. Gantina maturan pamahaman, aturan anu ditawarkeun, komo deui aturan.

Sangkan hirup Mandarin gampang pikeun siswa tim kami sumping up ku metodologi anyar disebut  slow Motion Téhnik . Téhnik Motion slow  memang nunjukeun Anjeun logika Mandarin, sarta leuwih importantly, ngajarkeun maneh Mandarin kalawan ngan  hiji aturan  tinimbang puluhan, sareng nu murid teu hoyong yén?

Aya hal nu wished anjeun terang tadi, ogé  slow Motion Téhnik  keur kuring mangrupa salah sahijina. Abdi miharep anjeun bakal manggihan eta sakumaha mantuan sakumaha atuh wanoh!

______________________

20181025152853

misi kami

Éta misi urang pikeun nyebarkeun basa Cina anu geulis ku delivering mahasiswa urang kualitas pangajaran pangluhurna mungkin, naon ambisi maranéhanana, tukang atawa umur, sarta dimana wae aranjeunna.

Pikeun bisa ngalakukeun kitu kami geus enlisted guru pangalusna sarta dimekarkeun konsep pangajaran unik urang, ngahasilkeun hasil saluareun frékuénsi ékspéktasi.

konsep urang

CIRI kami

Dumasar visi urang fitur utama urang téh kieu.

hal nu husus

 pendekatan Mandarin Isuk

pendekatan tradisional

2 IN 1 jeung 2 PLUS 1 Kurikulum

Kurikulum kami ngajadikeun anjeun ngahontal éta tujuan pembelajaran Mandarin anjeun, bari dina waktu anu sarua Nyiapkeun anjeun lulus ujian Cina

kursus tambahan diperlukeun pikeun nyiapkeun ujian

Palinter Learning, maké slow Motion Téhnik kami

Slow Motion Téhnik kami mangka inti sabenerna Mandarin, nu boosts speed learning Anjeun enormously

Inti Mandarin teu kaungkap

Gampang Memorization, maké Struktur kami Peta

Urang terurai bahasa Cina kana sababaraha blok wangunan penting. Ieu matak ngamudahkeun pikeun ngarti jeung ku kituna gampang pikeun nginget deui

Memorizing ngan ku pengulangan

Lelembut Ngagunakeun, kabukti Pangaweruh anjeun kana skill ku sababaraha cara practicing

Kaulinan, musik, puisi, pilem, kagiatan EA. sangkan nepi bagian penting tina metoda urang, moal ngan salila kursus urang tapi ogé kaluar kampus sarta sanggeus kalulusan

Hiji cara practicing: ukur make buku

Metoda pangajaran standardized

 Metoda pangajaran Mandarin Isuk dipaké ku sakabéh guru pikeun ngamankeun kualitas pangajaran

Metoda pangajaran gumantung kana guru: guru béda ngagunakeun métode béda

pamutahiran kurikulum sinambung

Dumasar eupan balik murid 's jeung guru tumuwuh pangalaman urang terus ningkatkeun kursus urang ngagunakeun rencana-DO-pariksa-Act siklus

Taya pro-aktif pamutahiran kurikulum

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan sakola urang jeung program urang, klik tombol di handap na ngahubungan kami!