Dimana Diajar Cina di Shanghai

Pikeun loba asing, aranjeunna mindeng ngarasa puzzled lamun milih hiji Cina school.So mana pikeun neuleuman Cina di Shanghai? Mandarin Isuk sakola Cina mangrupakeun alus palajaran choice.its tarawangsa, diajarkeun ku instruktur pituin terampil, nu dirancang keur ngawangun kaahlian conversational. Bari aya loba cara pikeun ngajarkeun jeung diajar tarawangsa, Mandarin Isuk percaya yén diajar tarawangsa butuh siswa pikeun instan bisa immersed dina basa sasaran. Mandarin isuk nawarkeun format béda jeung tingkatan kelas grup leutik. Pikeun siswa kalawan gol pisan husus, anu sakola basa ogé nawarkeun, instruksi basa mandarin ngaropéa swasta. Mandarin palajaran swasta anu cara alus pikeun neuleuman tarawangsa gancang. Lamun tetep moal bisa nyieun nepi pikiran anjeun, anjeun tiasa nyobian Cina di Mandarin Isuk, sarta aya Tangtu jalan satapak gratis.


Pos waktos: Oct-31-2018