FAQs - Mandarin Isuk Cina Sakola

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Teu manggihan naon anu pilari dina kaca séjén dina loka? Dina jawaban eta meureun didieu tapi, upami teu, anjeun salawasna bisa ngirim kami pertanyaan gancang. Simkuring salawasna siap mantuan sagala cara urang tiasa.

 

 

Sagala Patarosan ditinggalkeun unanswered? ogé di dieu urang kudu ditambahan sual paling umum tapi lamun teu suffice Anjeun bisa ngirim kami sual anjeun sarta kami bakal nyoba ngajawab dina waktos pangsaena.

Kuring nyaho pisan saeutik ngeunaan Cina. Tiasa Mandarin Isuk nulungan kuring?

Mandarin Isuk nawarkeun asing jembatan kana taneuh misterius sarta enchanting Cina.

Pikeun maranéhanana anu datang ka Cina pikeun kahiji kalina, naha pikeun bisnis atawa pelesir, hirup tiasa overwhelming tanpa nyaho locals atanapi pamahaman basa. hal sapopoé basajan kayaning susunan dahareun, nyokot taksi, sarta nanyakeun arah bisa jadi frustrating sarta kadangkala teu mungkin.

Intensif Mandarin program basa immersion MandarinMorning urang mere mahasiswa kekecapan jeung kapercayaan pikeun meunangkeun ku terasrasakeun hirup di Cina.

Naon susunan Mandarin eta éta sakola teu ukur nyadiakeun siswa kalawan luhur-kiyeu parabot basa Mandarin, tapi ogé nyadiakeun aranjeunna ku Cina "pasangan" na sobat pikeun mantuan kalawan sagala jenis kaayaan.

Naon Kota Shanghai kawas?

Shanghai nyaéta kota paling dinamis di Cina jeung salah sahiji kota paling electrifying di dunya! Aya kitu loba kagiatan seru mun di na deukeut Shanghai - a kota kalawan rébuan réstoran, bar, klub, balanja, situs bersejarah, sareng nu sanesna. Hal ieu situated deukeut loba kota euyeub culturally Cina urang kayaning Suzhou na Hangzhou. Hayu Mandarin Isuk ngenalkeun anjeun Kota masa depan. Klik di dieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan naon ngajadikeun Shanghai jadi pinunjul.

Naon tingkat Cina kuring?

Anjeun tiasa nguji tingkat Cina Anjeun ku cara nyokot hiji ujian online atanapi ku scheduling pasini nganjang kampus sarta papanggih jeung ahli a. Klik di dieu pikeun nyandak hiji test tingkat Cina online. Hasil tina test online baris nyadiakeun Anjeun sareng kategori beuki spésifik pikeun tingkat Mandarin Anjeun.

Kumaha carana abdi tiasa ngadaptarkeun MandarinMorning kursus?

Anjeun saukur tiasa ngalengkepan hiji aplikasi online atanapi nelepon 021-52287809 na spesialis a baris mantuan anjeun.

Sabaraha lami deui bakal nyandak keur kuring pikeun neuleuman Cina?

Unggal murid learns di Pace nya sorangan; sanajan kitu murid MandarinMorning rata bakal diajar kaahlian dasar komunikasi (bacaan, tulisan, dengekeun, sarta paguneman) dina 120 jam palajaran. Ieu ngawengku kekecapan 1000 kecap jeung frasa. Murid bisa ngalengkepan tingkat panengah sanggeus 180 jam. Ieu ngawengku hiji kosakata 1500 kecap jeung frasa. Sanggeus hambalan panengah, siswa bisa mindahkeun kana wewengkon béda ti Cina canggih (Usaha, Pariwisata, Sastra, jsb) - di tingkat canggih, siswa kamajuan dina Pace sorangan.

Teu Mandarin Isuk nawiskeun accommodations?

Sumuhun. Aya loba pilihan perumahan di Shanghai - ti Cina-gaya tradisional hirup mun ultra-modern barat-gaya residences. Harga ilaharna rata sabudeureun RMB 6500. Mangga ngirim surelek ka MandarinMorning di info@mandarinmorning.com kalayan karesep anjeun sarta batur bakal gancang meunang balik ka anjeun kalawan pilihan, kaasup bedah.

Dimana ieu MandarinMorning lokasina?

MandarinMorning aya dina manah Shanghai, kota paling dinamis Cina urang. Kampus anu merenah lokasina deukeut transportasi, balanja, sarta réstoran. Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina sia ka kampus MandarinMorning, klik di dieu.

Sabaraha mahasiswa per kelas MandarinMorning?

ukuran kelas bakal euweuh leuwih badag batan 8 siswa (averaging 4 atawa 5). MandarinMorning téh ukur suksés lamun siswa diajar jeung ngarasakeun pangalaman maranéhanana. Kalayan ukuran kelas leutik, Tujuan nu mangrupa pikeun maksimalkeun pungsi perhatian pribadi na ngaleutikan gangguan kelas.

Nalika abdi tiasa nyandak kelas?

Murid boga pilihan tina gabung hiji kelas group on kampus salila rutin dijadwalkeun kursus atanapi tiasa ngajadwalkeun palajaran swasta iraha wae. Email inquiries mun info@mandarinmorning.com atanapi nelepon 021-52287809.

Tiasa guru ngajarkeun kuring di imah / kantor?

Kursus bisa ngajar di hiji kampus MandarinMorning atanapi di murid pikaresep lokasi (imah, kantor, atawa lianna).

Hoyong Anjeun gawekeun AS?