Corporation klien - Mandarin Isuk Cina Sakola

Corporation klien

Pilihan wijaksana Simpenan 500 sumur-dipikawanoh pausahaan

Mandarin Isuk husus dikembangkeun pikeun luhureun 500 kursus Cina bisnis asing global pikeun industri béda, béda kabutuhan rahayat program pangajaran basa béda maju.
Eta geus mibanda leuwih ti 150 pausahaan asing, sarta umum, barang olahraga Decathlon, DreamWorks, Lagu Sunda, Anheuser-Busch InBev, anu Yunani konsulat Umum, British konsulat Umum di Shanghai, Auchan Grup, Bank Industrial, Sanofi, sarta jadi panjang -term kerjasama latihan Cina.
Aya leuwih ti 7.000 urang asing didaptarkeun di Mandarin Isuk, tim kualitas luhur professional pikeun mastikeun yén puseur sustained, ngembangkeun gancang tur sehat sarta daya saing inti kuat.
Saatos Cina Hanban jeung ujian rigorous kong hu cu Institute dina April 2014, Mandarin Isuk ieu disatujuan jadi launching tina Usaha Cina Test (BCT), Usaha Cina Test ngawakilan ulikan ayeuna kali bisnis babaturan asing Cina ngagunakeun tingkat pangluhurna Cina Proficiency Test .

82048-16011Q513331V