Nepangkeun - Mandarin Isuk Cina Sakola

Tentang Kami

Mandarin Isuk - Center Test Cina napel Institusi kong hu cu, brand Global

Mandarin Isuk, hiji sakola basa tarawangsa di Shanghai, ngadeg taun 2007, anu susunan latihan basa, HSK, latihan sertipikat pangajaran Cina internasional tur ujian dina hiji. Tur éta lembaga latihan basa Cina pisan komprehensif. Mandarin Isuk mangrupakeun anggota Society International pikeun Atikan Basa Cina, puseur uji HSK / BCT napel kong hu cu Institusi, prakték pangajaran puseur Tianhua Institute of Shanghai Normal Universitas. Jeung International Guru Cina bijil "ujian sertifikasi puseur pelatihan otorisasi ku kong hu cu Markas Institute na Hanban.

8 taun adhering ka "committed ka promotion global basa Cina," maksud teh aslina "learning tilu diménsi", ngagabungkeun pangajaran pikeun nguji jeung tés pikeun ngamajukeun pangajaran. Na aya kitu loba puseur pelatihan tarawangsa di ékonomi paling dinamis di Shanghai kayaning Jing'an, Hongqiao, Pudong na Changning ......

Hasil ngadaptar leuwih ti 7.000 mahasiswa asing, sarta nyadiakeun layanan latihan basa Cina jangka panjang mun leuwih ti 100 500 usaha asing, leuwih ti 100 guru Cina beredar, hiji tim manajemen profésional ngajarkeun ka éféktif nangtayungan gains learning murid. ngawangun reputasi alus latihan basa Cina téh arah Mandarin isuk.

Shanghai JingAn Kampus : 12F, No 58 JiaoZhou Jalan, JingAn District, Shanghai

Tel : 021-5228 7809,6253,1250

Surélék : info@mandarinmoring.com

Lingkungan mandarinmorning

82049-1601111F000319

82049-1601111F000319

82049-1601111F000319