• Kursus bimbel swasta

    Kursus bimbel swasta

    Ukuran kelas: 1 murid atanapi ngawangun grup sorangan
    tingkatan: sagala tingkat
    Jadwal: intensif atanapi fleksibel
    Mimitian Tanggal: nepi ka anjeun

  • Kursus Grup intensif

    Kursus Grup intensif

    Ukuran kelas: 3-8 santri
    tingkatan: sagala tingkat
    Jadwal: intensif atanapi fleksibel
    Mimitian Tanggal: nepi ka anjeun

  • Bagian waktos Grup Kursus

    Bagian waktos Grup Kursus

    Ukuran kelas: 3-8 santri
    tingkatan: sagala tingkat
    Jadwal: Bagean-waktos
    Mimitian Tanggal: nepi ka anjeun

  • Summer Camp

    Summer Camp

    Ukuran kelas: 5-30 santri
    tingkatan: sagala tingkat
    Jadwal: dibereskeun
    Mimitian Tanggal: 3 Juni, 1st Juli, 5 Agustus 2019.

The Kursus ciri

sinkronisasi online tur offline

sinkronisasi online tur offline

Anjeun teu ukur bisa datang ka sakola Mandarin Isuk mun gabung kelas sareng rerencangan asing lianna, sarta maneh oge bisa login akun anjeun dina Internét boga kelas lamun waktu téh tense.

ujian digabungkeun jeung pangajaran

ujian digabungkeun jeung pangajaran

Teu mung tempat ngajar, tapi ogé salah sahiji situs test tina HSK di Shanghai unggal taun

Ekslusif guru kelas

Ekslusif guru kelas

Lamun geus asup nepi keur Tangtu Cina, urang bakal dikirim guru husus nuturkeun maneh kabeh jalan. Mun anjeun mibanda patalékan, pamanggih atawa Saran, anjeun tiasa ngalaporkeun ka dirina.

Tim pangajaran full-waktu

Tim pangajaran full-waktu

Kabéh guru Cina dianggo pinuh waktos tur mibanda kaahlian profésional impeccable, jadi anjeun teu kudu salempang ngeunaan naha guru boga waktu keur kelas. Salami eta urang waktu gawe, guru boga waktu.

  • Mandarin Isuk, hiji sakola basa tarawangsa di Shanghai, ngadeg taun 2007, anu susunan latihan basa, HSK, latihan sertipikat pangajaran Cina internasional tur ujian dina hiji. Tur éta lembaga latihan basa Cina pisan komprehensif. Mandarin Isuk mangrupakeun anggota Society International pikeun Atikan Basa Cina, puseur uji HSK / BCT napel kong hu cu Institusi, prakték pangajaran puseur Tianhua Institute of Shanghai Normal Universitas. Jeung International Guru Cina bijil "ujian sertifikasi puseur pelatihan otorisasi ku kong hu cu Markas Institute na Hanban.

Bubuka guru Alus

Ren Rui Xia

Ren Rui Xia

Hirup sorangan, tanpa bantuan ti akademi jeung universitas, geus jadi hiji lembaga canggih pembelajaran.

Kipas Ling ling

Kipas Ling ling

Kuring anggap hal meunang atuh kapuasan paling keur guru téh lamun kuring ngarasa yén si geus nyieun hiji pamutahiran.

Liu Xuan

Liu Xuan

Gol nangtukeun naon anu bade janten. Sangkan ngadamel rencana alus, urang resep nu impian tina mangsa nu bakal datang leuwih hadé batan sajarah jaman baheula.