Pse Us - Mandarin Morning Chinese School

Pse ne

Gjuha e gjallë dhe e lashtë e Kinës: Mandarin. Duke dëgjuar një bisedë kinez është sikur fjalët ju jeni duke dëgjuar për të, njëkohësisht të shkaktojë një seri të animacioneve të shkurtër që shfaqen para syve tuaj. Nuk është çudi, me Han Zi e saj (Chinese Script), personazhet të cilat janë nxjerrë të gjitha nga fotot, tregojnë historitë e tyre! Këto karaktere kineze strukturën e gjuhës, ndërsa në të njëjtën kohë të lejuar për fleksibilitet të madh, duke ju dhënë mundësinë për të shprehur veten me saktësi dhe të fuqishëm. Dhe nuk është çudi që ne theksojmë rëndësinë e aftësive adekuate të dëgjuarit, si aftësitë e veshit janë të detyrueshme për të mësuar për të komunikuar në mënyrë në mënyrë tipike kineze.

Jonë në shtëpi projektuar 1-2-3 Cycle Learning njeh plotësisht këto dhe të tjera bazat e gjuhës kineze. Ne tretem gjuhën për të bërë ju të shikoni dhe të kuptojnë thelbin e saj, në të njëjtën kohë, ne vetëm të fillojë duke e përdorur atë. Dhe nuk është se si ju mësuar gjuhën tuaj amtare, ku duke përdorur dhe të kuptuarit shkojnë dorë për dore?
20181025152930

Lindja takon Perëndimin

My business partner Liwen Gong and me  decided to set up our own school in 2015. Main reason for this was my own learning experience and her teaching experience. After trying different schools as a student myself I found that basically all students were struggling with the same question:

"Mësues, çfarë është  l ogic  i Mandarin ? Të gjitha këto rregulla  do të më japësh, ata bëjnë rrotullim kokën time! Nëse ju vetëm mund  të shpjegojë për mua logjikën e tij, unë do të jetë i rrjedhshëm para se ju e dini! "

Po, Dukej se metodat e mësimdhënies të përdorura, thjesht nuk mund të kapërcyer hendekun në mes të (jo-kinez) të menduarit perëndimor dhe të menduarit kinez, në mes të gjuhëve perëndimore dhe Mandarin. Në vend të ofruar të kuptuarit, rregullat janë ofruar, dhe edhe më shumë rregullat.

Për të bërë jetën Mandarin të lehtë për studentët ekipi ynë doli me një metodologji të re të quajtur  Slow Motion Technique . Teknika Slow Motion  vërtetë ju tregon logjikën e mandarinës, dhe më e rëndësishmja, ju mëson Mandarin me vetëm  një rregull  në vend të dhjetra, dhe të cilat studenti nuk do të donte që?

Ka gjëra që ju dëshiruar ju e dinte më parë, edhe  Slow Motion Technique  për mua është një prej tyre. Unë shpresoj se ju do të gjeni atë si të dobishme si unë e bëri në atë kohë!

______________________

20181025152853

MISIONI YNE

Ajo është misioni ynë për të përhapur gjuhën e bukur kineze duke dhënë nxënësit tanë të cilësisë më të lartë të mësimdhënies të jetë e mundur, pavarësisht nga ambicia e tyre, sfond apo mosha, dhe kudo që janë.

Për të qenë në gjendje për ta bërë këtë ne kemi listuar mësuesit më të mirë dhe të zhvilluar konceptin tonë unik të mësimdhënies, japin rezultate përtej pritje.

konceptin tonë

karakteristikat tona

Bazuar në vizionin tonë karakteristikat tona kryesore janë si më poshtë.

tipar

 Qasja Mandarin Morning

Qasja tradicionale

2 IN 1 dhe 2 plus 1 Kurrikulën

Curriculum jonë ju bën të arritjen e qëllimit tuaj Mandarin të mësuarit, ndërsa në të njëjtën kohë duke u përgatitur ju për të kaluar provimin kineze

kurse shtesë të nevojshme për t'u përgatitur për provimin

CLEVER Learning, duke përdorur Slow Motion teknikën tonë

Teknika jonë Slow Motion zbulon thelbin e vërtetë të mandarinës, i cili rrit shpejtësinë tuaj të të mësuarit jashtëzakonisht

Thelbi i Mandarin nuk është zbuluar

EASY përmendësh, duke përdorur hartën tonë Struktura

Ne tretem gjuhën kineze në një numër të blloqeve themelore të ndërtimit. Kjo e bën të lehtë për të kuptuar dhe në këtë mënyrë të lehtë për të kujtuar atë

Memorizimin vetëm nga përsëritja

Duke përdorur FUN, kthen Njohuria tuaj në aftësi nga mënyrat e shumta të praktikuar

Lojra, muzikë, poezi, filma, aktivitetet e EA. përbëjnë një pjesë të rëndësishme të metodës sonë, jo vetëm gjatë kurset tona, por edhe jashtë kampus dhe pas diplomimit

Një mënyrë ushtrimin: përdorin vetëm librat

Metoda e standardizuar mësimdhënies

 Metoda Mandarin Morning mësimdhënies përdoret nga të gjithë mësuesit për të siguruar cilësinë e mësimdhënies

Metoda e mësimdhënies varet nga mësuesit: mësuesit të ndryshme përdorin metoda të ndryshme

përmirësimin e vazhdueshëm kurrikulës

Bazuar në reagimet dhe mësuesit studenti 's përvojë në rritje ne vazhdimisht të përmirësuar kurset tona duke përdorur Plan-Do-Check-ACT ciklin

Asnjë përmirësim pro-aktive kurrikulës

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me shkollën tonë dhe programet tona, kliko butonin më poshtë dhe na kontaktoni!