Klientët Corporation - Mandarin Morning Chinese School

klientët Corporation

Zgjedhje e mençur e të mirë-njohur Fortune 500 kompanitë

Mandarin Morning zhvilluar posaçërisht për globale top 500 e biznesit të huaj kurse kineze për industri të ndryshme, njerëz nevojat e ndryshme të programit mësimor gjuhë të ndryshme të zhvilluara.
Ajo ka qenë me më shumë se 150 kompanive të huaja, dhe publiku, mallrave sportive Decathlon, DreamWorks, Gucci, Anheuser-Busch InBev, greke Konsullata e Përgjithshme, British Konsullata e Përgjithshme në Shanghai, Auchan Group, Banka Industriale, Sanofi, dhe për aq kohë bashkëpunimi-gjatë trajnimit kineze.
Ka më shumë se 7.000 persona të huaja të regjistruara në Mandarin mëngjes, ekipi me cilësi të lartë e profesionistëve për të siguruar që në qendër të qëndrueshëm të zhvillimit, të shpejtë dhe të shëndetshme dhe konkurrencën e fortë bazë.
Pas kineze Hanban dhe shqyrtimi Institute Konfuci rigoroz në prill 2014, Mandarin Morning u miratua të jetë nisja e kineze Biznes Test (GNV), Business Chinese Test paraqet studimin e tanishme raste biznesit miq kineze të huaj për të përdorur nivelin më të lartë të kineze Aftësisë Test .

82048-16011Q513331V