Rreth Nesh - Mandarin Morning kineze School

Rreth nesh

Mandarin Morning - Chinese Qendra Test Bashkangjitur me Institucionin Konfuci, markë Global

Mandarin mëngjes, një shkollë të gjuhës mandarin në Shanghai, është themeluar në vitin 2007, e cila përcakton trajnimin gjuhësor, HSK, ndërkombëtare kineze trajnim certifikatë të mësimdhënies dhe të provimit në një. Dhe kjo është një institucion shumë i plotë trajnimi gjuhës kineze. Mandarin Morning është një anëtar i Shoqatës Ndërkombëtare për Arsimin kineze Gjuha, qendra test HSK / BCT bashkangjitur Konfuci Institucionit, qendra praktikë e arsimit të Tianhua Institutit të Universitetit Normal Shangait. Dhe "Qendra e trajnimit provimin e certifikimit International kineze Mësuesit Certifikata autorizuar nga Shtabi Konfuci Instituti dhe Hanban.

8 vjet e respektimi i "angazhuar për promovimin global të gjuhës kineze," qëllimi i "të mësuarit tre-dimensionale" origjinale, duke kombinuar mësimet e testimit dhe testimin për të promovuar mësimin. Dhe ka kaq shumë qendra trajnimi mandarin në ekonominë më dinamike në Shanghai të tilla si Jing'an, Hongqiao, Pudong dhe Changning ......

Me sukses të regjistruar më shumë se 7.000 studentë të huaj, dhe të ofrojnë shërbime kineze afatgjata të trajnimit gjuhë në më shumë se 100 500 ndërmarrjeve të huaja, më shumë se 100 mësues të shquar kinez, një ekip i mësuar të menaxhimit profesional në mënyrë efektive për të mbrojtur fitimet nxënit të nxënësve. për të ndërtuar një reputacion të mirë të trajnimit gjuhës kineze është drejtimi i Mandarin mëngjesit.

Shanghai Jingan Campus : 12F, Nr 58 Jiaozhou Road, Jingan District, Shanghai

Tel : 021-5228 7809,6253,1250

E-mail : info@mandarinmoring.com

Mjedisi i mandarinmorning

82049-1601111F000319

82049-1601111F000319

82049-1601111F000319