• Private Course Tutoring

  Private Course Tutoring

  Klasa Size: 1 student ose të ndërtuar tuaj grupit
  Nivelet: çdo nivel
  Orari: intensive ose Flexible
  Data e fillimit: deri tek ju

 • Online Chinese Course

  Online Chinese Course

  Class Size:1on1 or 2-15 students
  Nivelet: çdo nivel
  Orari: intensive ose Flexible
  Data e fillimit: deri tek ju

 • me kohë të pjesshme Group Course

  me kohë të pjesshme Group Course

  Klasa Size: 3-8 studentë
  Nivelet: çdo nivel
  Orari: Me kohë të pjesshme
  Data e fillimit: deri tek ju

 • Kamp veror

  Kamp veror

  Klasa Size: 5-30 studentëve
  Nivelet: çdo nivel
  Orari: fiks
  Data e Fillimit: 3 qershor, 1 korrik, 5 gusht 2019.

Karakteristikë e kursit

Online dhe offline sinkronizimi

Online dhe offline sinkronizimi

Ju nuk mund të vijnë në shkollë me Mandarin mëngjes për t'u bashkuar me klasa me miq të tjerë të huaj, dhe ju gjithashtu mund të identifikoheni në llogarinë tuaj në internet që të ketë klasa, nëse koha është e tensionuar.

Provimi i kombinuar dhe mësimi

Provimi i kombinuar dhe mësimi

Kjo nuk është vetëm vendi i mësimdhënies, por edhe një nga vendet testit të HSK në Shanghai çdo vit

mësues Exclusive klasës

mësues Exclusive klasës

Nëse keni nënshkruar për kursin kineze, ne do të dërgojë një mësues të veçantë për të ndjekur të gjithë rrugën. Nëse keni ndonjë pyetje, mendime apo sugjerime, ju mund të raportojnë të saj.

Ekipi mësim me kohë të plotë

Ekipi mësim me kohë të plotë

Të gjithë mësimdhënësit kineze punojnë me kohë të plotë dhe kanë aftësi të patëmetë profesionale, kështu që ju nuk duhet të shqetësohen për nëse mësuesi ka kohë për klasa. Për sa kohë që ajo është koha të punës, mësuesi ka kohë.

 • Mandarin mëngjes, një shkollë të gjuhës mandarin në Shanghai, është themeluar në vitin 2007, e cila përcakton trajnimin gjuhësor, HSK, ndërkombëtare kineze trajnim certifikatë të mësimdhënies dhe të provimit në një. Dhe kjo është një institucion shumë i plotë trajnimi gjuhës kineze. Mandarin Morning është një anëtar i Shoqatës Ndërkombëtare për Arsimin kineze Gjuha, qendra test HSK / BCT bashkangjitur Konfuci Institucionit, qendra praktikë e arsimit të Tianhua Institutit të Universitetit Normal Shangait. Dhe "Qendra e trajnimit provimin e certifikimit International kineze Mësuesit Certifikata autorizuar nga Shtabi Konfuci Instituti dhe Hanban.

Futja e mësuesve Excellent

Ren Rui xia

Ren Rui xia

vetë jeta, pa ndihmën e kolegje dhe universitete, është duke u bërë një institucion të avancuar e të mësuarit.

Fan Ling Ling

Fan Ling Ling

Unë mendoj gjë merr më kënaqësinë më të madhe për të qenë një mësues është kur ndjej se dikush ka bërë një përmirësim.

Liu Xuan

Liu Xuan

Qëllimet përcaktojë se çfarë ju do të jetë. Pra, të bëjë një plan të mirë, ne si ëndrrat e të ardhme më të mirë se historia e së kaluarës.