Корпорација клиенти - Mandarin утро Кинески Училиште

клиенти корпорација

Мудар избор на познатите Fortune 500 компании

Мандарина утро специјално развиен за глобалната топ 500 странски бизнис Кинески курсеви за различни индустрии, различни луѓе потребите на наставната програма на друг јазик развиен.
Тоа е со повеќе од 150 странски компании, и јавноста, Decathlon спортски стока, DreamWorks, Гучи, Анхојзер-Буш ИнБев, грчкиот конзулат, британскиот конзулат во Шангај, Auchan група, индустриска банка, Санофи, и толку долго рок кинеската соработка за обука.
Постојат повеќе од 7.000 странски лица регистрирани во мандарински утро, висок квалитет на тим од професионалци за да се осигура дека во центарот на одржлива, брз и здрав развој и силна основни конкурентност.
По кинески Hanban и ригорозни испитување Конфучие Институтот во април 2014 година, мандарински утро беше одобрено да биде почеток на Бизнис Кинески Тест (BCT поставување), Бизнис Кинески Тест е тековната деловна студија наврати кинески странски пријатели да се користи на највисоко ниво на кинески Владеење Тест .

82048-16011Q513331V