Apa kita - Mandarin Morning School Chinese

Apa kita

Ing basa urip lan kuna China: Mandarin. Ngrungokake obrolan Cina kaya tembung sing lagi dirungokake, bebarengan pemicu seri animasi singkat sing katon sadurunge mata. Ora wonder, karo sawijining Han Zi (Chinese Script), karakter kang kabeh asalé saka gambar, marang crita dhewe! Sing huruf Tionghoa struktur basa nalika ing wektu sing padha ngidini kanggo keluwesan gedhe tenan, menehi kemampuan kanggo nyebut dhewe kanthi powerfully. Lan ora wonder kita nandheske pentinge skills ngrungokake nyukupi, minangka skills aural sing prentah kanggo learning kanggo komunikasi ing cara supaya khas Cina.

Kita ing-house dirancang 1-2-3 Learning Cycle kanthi mangerteni lan liyane dhasar basa Cina. We decompose basa kanggo nggawe sampeyan ndeleng lan ngerti inti saka iku, ing wektu sing padha, kita mung miwiti nggunakake. Lan ora sing kaya sampeyan sinau basa ibune, ngendi nggunakake lan pangerten pindhah tangan ing tangan?
20181025152930

EAST meets WEST

My business partner Liwen Gong and me  decided to set up our own school in 2015. Main reason for this was my own learning experience and her teaching experience. After trying different schools as a student myself I found that basically all students were struggling with the same question:

"Guru, apa sing  l ogic  saka Mandarin ? Kabeh sing aturan  menehi kula, padha nggawe muter sirah! Yen sampeyan mung bisa  nerangake kanggo kula logika, I bakal lancar sadurunge ngerti! "

Ya, Iku ketoke sing cara memulang digunakake, mung ora bisa Bridge longkangan antarane Western (non-Chinese) pikiran lan pikiran Cina, ing antarane basa Western lan Mandarin. Tinimbang aturan pangerten, aturan padha ana, lan malah luwih aturan.

Kanggo nggawe urip Mandarin gampang kanggo siswa tim kita teka munggah karo Tata anyar disebut  Slow Motion Technique . Technique Motion alon  tenan nuduhake logika Mandarin, lan liyane Jahwéh, mulang Mandarin karo mung  ONE aturan  tinimbang Welasan, lan kang mahasiswa ora kaya sing?

Ana iku sing kapéngin kowé ngerti sadurungé, uga  Slow Motion Technique  kanggo kula iku salah siji saka wong-wong mau. Aku ngarep-arep sampeyan bakal nemokake iku minangka mbiyantu kaya aku ing wektu!

______________________

20181025152853

MISSION kita

Iku misi kita kanggo nyebar basa Cina ayu dening ngirimke siswa kita kualitas memulang paling bisa, apa ambisi sing, latar mburi utawa umur, lan ngendi lagi.

Kanggo bisa nglakoni kita wis mlebu ing guru paling apik lan ngrembakakaken konsèp memulang kita unik, ngasilke asil ngluwihi pengarepan.

kONSEP kita

fitur kita

Adhedhasar kita sesanti fitur utama kita minangka nderek.

Feature

 pendekatan Mandarin Morning

pendekatan Traditional

2 IN 1 lan 2 PLUS 1 Curriculum

Kurikulum Kita ndadekake kowe entuk goal learning Mandarin, nalika ing wektu sing padha nyepakaké kanggo pass ujian Chinese

Kursus ekstra dibutuhake kanggo nyiapake kanggo ujian

Pinter Learning, nggunakake Slow Motion Technique kita

Alon Motion Technique kita marang inti bener Mandarin, kang Guwarsa kacepetan learning enormously

Inti saka Mandarin ora dicethakaké

Gampang lampah, nggunakake Struktur kita Map

We decompose basa Tionghoa menyang sawetara blok penting. Iki ndadekake gampang mangertos lan Empu gampang inget

Memorizing mung dening Ambalan

Fun Nggunakake, dadi kawruh menyang Skill dening macem-macem cara esthi

Games, music, puisi, film, aktivitas ea. arupi bagéyan penting saka cara kita, ora mung sak kita kursus nanging uga mati kampus lan sawise lulus

Salah siji cara esthi: mung nggunakake buku

cara memulang Standarisasi

 cara memulang Mandarin Morning digunakake dening para guru kanggo ngamanake kualitas memulang

cara memulang gumantung guru: guru beda nggunakake cara beda

dandan kurikulum tansah

Adhedhasar saran mahasiswa 's lan guru akeh pengalaman kita ajeg nambah kita kursus nggunakake PLAN-DO-Mriksa-ACT siklus

Ora pro-aktif dandan kurikulum

Yen sampeyan duwe pitakonan sekolah kita lan program kita, klik tombol ing ngisor iki lan hubungi kita!