Corporation klien - Mandarin Morning Chinese School

Corporation klien

Pilihan Wise Fortune 500 kondhang perusahaan

Mandarin Morning khusus dikembangaké kanggo ndhuwur 500 Kursus Chinese bisnis manca global kanggo industri beda, benten kabutuhan wong program piwulang basa beda dikembangaké.
Wis luwih saka 150 perusahaan manca, lan umum, barang singing Decathlon, DreamWorks, Gucci, Anheuser-Busch InBev, Yunani Konsulat Jéndral, Inggris Konsulat Jéndral ing Shanghai, Auchan Group, Bank Industrial, Sanofi, lan dawa -term kerjasama training Cina.
Ana luwih saka 7.000 wong manca kedhaftar ing Mandarin Morning, tim kualitas profesional kanggo mesthekake yen tengah bablas, pembangunan kanthi cepet lan sehat lan daya saing inti kuwat.
Sawise Chinese Hanban lan ujian kaku Confucius Institute in April 2014, Mandarin Morning iki disetujoni dadi nglancaraken Business Chinese Test (BCT), Bisnis Chinese Test nggantosi sinau saiki kesempatan bisnis kanca manca Chinese nggunakake tingkat paling dhuwur saka Cina Keahlian Test .

82048-16011Q513331V