Prakawis kita - Mandarin Morning Chinese School

Babagan awake dhewe

Mandarin Morning - Center Test Chinese Kelèt kanggo Institusi Confucius, account global

Mandarin Morning, sekolah basa mandarin ing Shanghai, ditetepake ing taun 2007, kang mranata latihan basa, HSK, latihan certificate memulang Chinese internasional lan ujian ing siji. Lan iku lembaga training language Chinese banget lengkap. Mandarin Morning iku anggota saka Society International Education Language, tengah test HSK / BCT ditempelake Confucius Institution, laku pendidikan tengah Tianhua Institut Shanghai Normal University. Lan International guru Chinese Certificate "ujian sertifikat pusat sah dening Confucius Markas Institute lan Hanban.

8 taun kasetyan menyang "setya promosi global basa Cina," tujuan asli "learning telung dimensi", nggabungke wulangan kanggo testing lan Testing kanggo ningkataké memulang. Lan ana akeh pusat mandarin ing ekonomi paling dinamis ing Shanghai kayata Jing'an, Penang, Pudong lan Changning ......

Kasil ndhaftar luwih saka 7,000 mahasiswa manca, lan nyedhiyani layanan latihan basa Cina long-term kanggo luwih saka 100 500 Enterprises manca, luwih saka 100 guru Chinese pinunjul, tim manajemen profesional memulang èfèktif nglindhungi hasil learning mahasiswa. kanggo mbangun reputasi apik latihan basa Cina arah Mandarin esuk.

Shanghai JingAn Campus : 12F, No. 58 JiaoZhou Road, JingAn District, Shanghai

Tel : 021-5228 7809,6253,1250

E-mail : info@mandarinmoring.com

Lingkungan mandarinmorning

82049-1601111F000319

82049-1601111F000319

82049-1601111F000319