• Course Tutoring pribadi

    Course Tutoring pribadi

    Size kelas: 1 mahasiswa utawa mbangun klompok dhewe
    Tataran: kabèh tingkatan
    Jadwal: intensif utawa Flexible
    Mulai Tanggal: nganti sampeyan

  • Course Group intensif

    Course Group intensif

    Size kelas: 3-8 siswa
    Tataran: kabèh tingkatan
    Jadwal: intensif utawa Flexible
    Mulai Tanggal: nganti sampeyan

  • Part wektu Group Course

    Part wektu Group Course

    Size kelas: 3-8 siswa
    Tataran: kabèh tingkatan
    Jadwal: Part-time
    Mulai Tanggal: nganti sampeyan

  • Kemah mangsa ketiga

    Kemah mangsa ketiga

    Size kelas: 5-30 siswa
    Tataran: kabèh tingkatan
    Jadwal: tetep
    Mulai Tanggal: 3rd Juni, 1st July, 5th Agustus, 2019.

Ing Course Karakteristik

sinkronisasi online lan offline

sinkronisasi online lan offline

Sampeyan ora mung bisa teka menyang sekolah Mandarin Morning kanggo gabung kelas karo kanca-kanca manca, lan sampeyan uga bisa mlebet akun ing Internet duwe kelas yen wektu iku tegang.

ujian Gabungan lan memulang

ujian Gabungan lan memulang

Iku ora mung panggonan memulang, nanging uga salah siji saka test HSK in Shanghai saben taun

Exclusive guru kelas

Exclusive guru kelas

Yen sampeyan wis mlebu munggah kanggo Course Cina, kita bakal ngirim guru khusus kanggo tindakake tekan. Yen sampeyan duwe pitakonan, panemu utawa Suggestions, sampeyan bisa laporan kanggo dheweke.

tim wulangan Full-time

tim wulangan Full-time

Kabeh guru Chinese bisa full time lan duwe skills profesional impeccable, supaya sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab apa guru wis wektu kanggo kelas. Anggere iku wektu apa, guru nduweni wektu.

  • Mandarin Morning, sekolah basa mandarin ing Shanghai, ditetepake ing taun 2007, kang mranata latihan basa, HSK, latihan certificate memulang Chinese internasional lan ujian ing siji. Lan iku lembaga training language Chinese banget lengkap. Mandarin Morning iku anggota saka Society International Education Language, tengah test HSK / BCT ditempelake Confucius Institution, laku pendidikan tengah Tianhua Institut Shanghai Normal University. Lan International guru Chinese Certificate "ujian sertifikat pusat sah dening Confucius Markas Institute lan Hanban.

Pambuka Saka guru banget

Ren Rui Xia

Ren Rui Xia

Urip dhewe, tanpa pitulungan saka colleges lan universities, wis dadi institusi majeng learning.

Fan Ling ling

Fan Ling ling

Upaminipun bab nemu kula kepuasan paling kang guru punika nalika Aku rumangsa yen piyantun wis digawe dandan.

Liu Xuan

Liu Xuan

Gol nemtokake apa sing arep dadi. Dadi nggawe rencana apik, kita kaya impen mangsa luwih saka sajarah sasi.